Doornroosje
loader

The Royal Dutch Tour

Bonnie ‘Prince’ Billy & The Cairo Gang

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

LET OP! Deze show is uitverkocht, er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

Kaarten voor deze show waren alleen te koop via de platenzaken Waaghals Nijmegen en Kroese Nijmegen vanaf vrijdag 2 mei, 17.00 uur.

Ditmaal geen grote popzalen voor Bonnie ‘Prince’ Billy. In het kader van ‘The Royal Dutch Tour’ zal hij namelijk enkel optredens verzorgen op kleine en bijzondere locaties in Nederland.

Doornroosje heeft gekozen voor dit bijzondere optreden gekozen voor het Kerkje van Persingen. Het kerkje stamt uit de 14e eeuw en is gelegen in Persingen, het kleinste dorp van Nederland. Persingen op zijn beurt ligt in de Ooijpolder, vlakbij Beek-Ubbergen en Nijmegen.

Singer-songwriter, acteur en muzikant Will Oldham is afkomstig uit Louisville, Kentucky. Hij bracht niet alleen albums uit onder zijn bekendste alias Bonnie ‘Prince’ Billy, maar ook onder alter ego’s als Palace Brothers, Palace Music en Palace Songs. Daarnaast maakte hij albums met Matt Sweeney, Tortoise en The Cairo Gang. Oldham is een van de meest productieve muzikanten van de afgelopen 25 jaar. Enkele hoogtepunten uit zijn repertoire zijn ‘I See A Darkness’, ‘Master and Everyone’, ‘The Letting Go’ en ‘Is It The Sea?’.

Bonnie ‘Prince’ Billy verzorgt samen met zijn bandleden van ‘The Cairo Gang’ (o.a. Emmett Kelly) een akoestisch en onversterkt optreden. De Zeeuwse troubadour Broeder Dieleman zal de support verzorgen.

Niet alleen is Persingen klein maar het Kerkje is zo mogelijk nog kleiner. Vandaar dat er slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar  zijn voor dit optreden. Klik hier en hier voor meer informatie en de locatie van het Kerkje van Persingen.