Doornroosje
loader

We Moeten Door clubtour

Broederliefde + Poke

Geen webverkoop
3 feb 2018
  • Normaal€ 17,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Rapsensatie Broederliefde komt naar Doornroosje!

Het vriendencollectief bestaat uit Mella, Jerr, Sjef, Emms en DJ Edson Ceasar. De vrienden kwamen altijd bij elkaar een voetbalpleintje in Spangen en daar bloeide de vriendschap op. Naast voetbal was muziek altijd een belangrijk onderdeel van de vriendengroep en zo begon het rappen een serieuze vorm aan te nemen.

Ze begonnen met gigs in Spangen en waren vorig jaar met hun album ‘Hard Work Pays Off 2’, de meest gestreamde artiest op Spotify in Nederland. Daarnaast stonden ze 14 weken op nummer één in de album Top 100 volgde er een uitverkochte clubtour.

De vele successen van Broederliefde de afgelopen jaren zijn niet onopgemerkt gebleven. Na televisieoptredens bij DWDD en RTL Late Night, vrolijke en energieke shows op Lowlands en Pinkpop zijn de jongens groot favoriet in Nederland. Met hun ‘We Moeten Door clubtour’ trekken ze weer het land in en komen ze ook naar Nimma!

Bekijk de foto's (Poke)
Bekijk de foto's (Broederliefde)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.