Doornroosje
loader

Casey Lowry + Neon Dreams

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Casey Lowry is een 22-jarige Britse singer-songwriter die vorig jaar doorbrak met de aanstekelijke single “Trampoline”. Het liedje dat hij schreef toen hij 14 was gaat over jonge liefde. De single scoorde meer dan 500,000 streams en een plek in de BBC Radio 1 playlist.

De single was een mooi voorbode van wat er kwam, een golf van lichtvoetige gitaarpop singles en debuut EP (“Nervous”). Hiermee heeft de jonge Brit de afgelopen tijd steeds meer harten weten te veroveren. Casey Lowry deed eerder supports van Jack & Jack en LANY en vanavond komt hij in Merleyn laten zien en horen dat hij een van de meest veelbelovende indie pop artiesten van dit moment is.

Ruben Schaap besloot twee jaar geleden over te stappen naar Nederlandstalige muziek. Samen met Karel J. Schepers schreef hij zijn nieuwe plaat die op 1 maart 2019 geboren is. De EP genaamd ‘ZOET’ gaat over drank, liefde en zijn beste vrienden. Live speelt Ruben vaak akoestische versies van zijn eigen plaat, de Nijmeegse singer-songwriter performt nog steeds het liefst solo en met zijn gitaar.