fbpx
Charity Rave

Charity Rave

vrijdag 24 februari 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 24 februari 2023
zaal open:
19:00 uur
start:
19:00 uur
einde:
23:59 uur
Alle inkomsten van dit evenement worden volledig gedoneerd aan twee zorgvuldig geselecteerde goede doelen.

Met de Nijmeegse nacht als één geheel, zamelen we geld in om hulp te bieden aan degenen die zijn getroffen door de rampzalige aardbeving die Turkije, Syrië en Koerdistan op 6 februari trof.

Vrijdag 24 februari organiseren we een Charity Rave in Doornroosje van 19.00 tot 00.00. De line-up bestaat uit onder andere Turkse en Syrische artiesten, lokale talenten en meer.

Voor hen die niet kunnen komen zijn genoeg andere manieren om bij te dragen. Nodig je vrienden uit, deel dit bericht of doneer door een donatie ticket te kopen via de link in bio. Elk beetje hulp maakt een verschil.

Alle inkomsten worden volledig gedoneerd aan twee zorgvuldig geselecteerde goede doelen. AHBAP en Molham Team zijn 24/7 actief in Syrië en Turkije om slachtoffers te voorzien van hulp. Door een ticket te kopen voor de Charity Rave, draag je direct bij aan het voorzien van onderdak, eten, warmte en medische hulp.

Speciale dank aan Root Radio en Sadaa Sound Syndicate voor het vragen van aandacht voor de organisaties die al dagen onvermoeibaar werken om mensen in nood te helpen.

Line-up: Maherrie (Syrian special) + Azucy & Jantjevandebuurt + Hennio + Ozum b2b Eurotic

genre

house, techno, clubnacht

media

Charity Rave

vrijdag 24 februari 2023

placeholder