fbpx
CHO

CHO

+ MELV!EE

donderdag 4 april 2024
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 4 april 2024
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

Al op jonge leeftijd betrad Cho (Giovanni Rustenberg 1993) de hiphopscene, en maakt direct indruk. De uit de Bijlmer afkomstige artiest klinkt volwassen voor zijn leeftijd, en kan zich raptechnisch en charismatisch meten met zijn Amerikaanse voorbeelden. Met ongeëvenaarde flows van nonchalante precisie weet hij zijn naam tot op de dag van vandaag een vaste waarde te maken in ‘barbershop’-discussies over de beste rapper van Nederland.

Ladiesman Cho weet – met dank aan zijn gevarieerde muzikale stijl – als een van de weinige binnenlandse rappers een grote vaste schare vrouwelijke luisteraars aan zich te binden. Nadat zijn talent opvalt bij o.a. Adje en sterproducer Reverse verschijnen in 2012 en 2013 respectievelijk zijn inmiddels legandarische mixtapes Knock Knock een Knock Knock 2, inclusief de door Spanker geproduceerde hit ‘Workshop’ met Bokoesam. Spanker groeit uit tot zijn vaste producer, en onder dit verbond (door Cho vergeleken met de relatie tussen YG en DJ Mustard) scheppen ze samen het leeuwendeel van Cho’s discografie. Na de genadeloze single/rapdemonstratie ‘’93’ verschijnt in 2014 ‘Misschien Wel Hè?’ op Topnotch. Deze single slaat in als een bom en behaalt de platina status.Daarnaast is het een grote hit in de clubs. Ook verschijnt een remix van de track met bijdragen van Frenna, Adje, Dio, Brahim Fouradi, Jayh en Ronnie Flex, en doet Cho talrijke shows door het hele land.

Hierna volgde Knock Knock 3 talloze shows door het hele land, een uitverkochte AFAS Live en recentelijk Knock Knock 4. CHO is Nederlands rap royalty en we zijn blij dat hij vanavond in Doornroosje staat.

genre

hip hop, rap

media

CHO

donderdag 4 april 2024

placeholder