Doornroosje
loader

Chocolade

Irwan + Venz + Odin + Be Charm'D

Noëall + IJSKOUWD + MC Don de Baron

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Na een zeer uitverkochte verjaardagseditie keert Chocolade terug met in de hoofdrol twee ervaren DJ’s en de basis: onze geliefde residents.

Venz is een ware digger: altijd op zoek naar de beste tunes. Je kan ‘m kennen van 22tracks of met de Sunday Service met Jiggy Dje op FunX. Verwacht classics, nieuwe hits en spannende uitstapjes en dat feilloos aan elkaar gemixt.

Irwan is een extreem ervaren dansvloer dj: al zeker 10 jaar een graag geziene gast op menig festival en feest. Ook niet onlogisch, wij zijn fan van zijn dansbare mix van hiphop en r&b en we hopen jullie na vanavond ook!

De residents maken de bill en het feest compleet: Be Charm’D, Odin, Noëall, IJSKOUWD en the host with the most Don de Baron. Al 5 jaar lang het vertrouwde Chocolade recept: een nacht lang de beste beats, hiphop, R&B, classics, bass en riddims. Pull up!

Bekijk de foto's