Doornroosje
loader

Chocolade

FS Green + (I Am) Vedi + Be Charm'D

Odin + Rather Real + Lood de Kloot + MC Clif Bangs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Na de vorige verjaardagseditie wordt dit onze derde keer in Doornroosje. We voelen ons er inmiddels echt thuis en zijn klaar voor de volgende met onze hooggeëerde gast: FS Green! Moeten we hier überhaupt nog iets aan toevoegen? Vooruit: “Watch out for this, BUMAYE!”. Yep, check the featurings. Maar FS is verre van alleen die guy met die ene wereldhit. Dankzij zijn producties en DJ-skills behoort de beste man wat ons betreft absoluut tot de top van producerend Nederland. Vanwege samenwerking met o.a. Jiggy Dje, Murda Turk, Winne, Zwart Licht, Gers, Sef, Hef en Pete Philly (die óók goed waren voor meerdere hits & awards in het binnenland) hebben we allemaal wel eens een FS Green track gehoord.

En dan hebben we ook nog eens (vers uit hun tour met Kraantje Pappie) de backbone van FATA uit Deventer erbij te gast: (I Am) Vedi. Als de DJ van de groep en meesterbrein achter het altijd scherp geprogrammeerde BRRLNT (Burgerweeshuis) komt deze vieze man ons blessen met de meest frisse klanken van nu en toen.

En natuurlijk zijn wijzelf ook allemaal van de partij: Be Charm’D, Odin, Lood de Kloot x Rather Real en MC Clif Bangs.

Everyone ready? Leggooooo!

lees meer