Doornroosje
loader

Kerstshow

Clean Pete Kerstshow

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Haal je mooiste lelijke kersttrui maar uit de kast, want Clean Pete komt met hun over-the-top kerstshow naar De Vereeniging. Tweelingzussen Loes en Renée, hebben altijd al een ongekende fascinatie voor kerst gehad. Hun vorig jaar uitgebrachte kerstalbum ‘Gloria’ verwierf veel lof, van vijf sterren in De Volkskrant tot een benoeming in de lijst van de beste nieuwe kerstplaten in hét Amerikaanse muziektijdschrift The Rolling Stone.

Bij de Kerstshow worden alle registers opengetrokken. Zonder blikken of blozen gooien de zussen de sfeer om van ingetogen naar totale kerstgekte. Verwacht bijzondere gastoptredens met een mix van kerstklassiekers en nieuwe kerstnummers. Niks houdt Clean Pete tegen om ook dit jaar kerst weer maximaal te vieren. De eerste gasten voor dit jaar zijn al bekend; Clean Pete verwelkomt o.a. Ruben Hein, Lucky Fonz, Anne Soldaat en Thijs Boontjes op het podium!

Dit ‘Coronaproof’ concert vindt plaats in De Vereeniging.