fbpx
Club-Arthur

Club Arthur

Coco Coquelicot + Jeronimus + DeeDee

vrijdag 19 april 2024
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 19 april 2024
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur
Entree vóór 0.00 uur gratis

Club Arthur: dé nieuwe clubavond van Merleyn. Krijg de beste platen voorgeschoteld in de intieme sfeer van ons geliefde Merleyn. Na een geslaagde eerste Club Arthur zijn we blij dat we de volgende gast mogen aankondigen: Coco Coquelicot komt naar Nijmegen! Vergezeld door Jeronimus & DeeDee maakt deze avond compleet.

Bevlogen, opzwepend en onverschrokken: Coco Coquelicots unieke mix van clubgeluiden combineert warme grooves met stevige baslijnen. Als muzieknerd pur sang doet Coco diepgravend onderzoek naar de beste nummers uit alle muzikale hoeken. Haar sets zijn doordrongen van betrokkenheid bij de strijd voor gelijkheid. Door gemarginaliseerde stemmen een podium te geven biedt ze een veilige haven voor iedereen voor wie dat niet altijd vanzelfsprekend is. Als medeoprichter van Relate Radio en organisator van Butts, de hoog aangeschreven queer clubnacht in Oost, jaagt Coco de vooruitgang van de Groninger muziekscene aan. Achter de booth komen haar eclectische invloeden samen in een weelderige en percussieve mix die door je lichaam dendert.

Daarnaast werd Coco in 2023 onderdeel van Hit the North (ESNS) onder de vleugels van Isis van der Wel. Ze ontving een nominatie voor de Groninger Cultuurprijs en speelde onder andere al op Lowlands, Wildeburg, IsBurning, Milkshake, Eurosonic en ADE. Om het plaatje helemaal compleet te maken zullen Jeronimus en DeeDee de avond op een prachtige manier omlijsten.

genre

house, clubnacht

media

Club Arthur

vrijdag 19 april 2024

placeholder