fbpx
Combichrist

Fortarock

Combichrist

+ Priest

woensdag 3 mei 2023
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Merleyn
datum:
woensdag 3 mei 2023
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Om pakkende titels zit de Amerikaanse aggrotech/EBM-band Combichrist nooit verlegen, getuige albums als ‘Everybody Hates You’ en ‘What The Fuck Is Wrong With You People?’. De muziek van Combichrist is al even krachtig: spijkerharde en volstrekt compromisloze industrial metal met volvette electronica en dikke beats.

Negen albums heeft de band inmiddels uitgebracht en het leverde onder meer een Amerikaanse tour met Rammstein op. De live reputatie liegt er niet om. Vanavond komen ze met een speciale electronische old school set naar het intieme Merleyn met de beste nummers van platen als ‘The Joy of Gunz’ en ‘Everybody Hates You’. Het nieuwe en moddervette nummer ‘Modern Demon’ komt ook vast voorbij!

Achter de zwarte horrormaskers van Priest bevinden zich Mercury, Salt en Sulfur. Die eerste twee hebben een verleden in Ghost, maar met Priest omarmen ze de vibes en sounds van electro en synthwave uit de jaren 80 en 90. Daar gooien ze nog wat opwindende hedendaagse technologische snufjes tegenaan. Perfecte opwarmer.

genre

rock, metal, industrial

tijdschema

  • 22.00 - Priest
  • 22.50 - Combichrist

media

Combichrist

woensdag 3 mei 2023

placeholder