Doornroosje
loader

Couture

Jayda G + D.K. + Davy Brandts

Couture beleeft vanavond haar solo debuut in Doornroosje. Reden om uit te pakken. Soulvolle house van charmante Canadese Jayda G, aanstekelijke elektronica van D.K. en een welverdiende glansrol voor Nijmeegs trots Davy Brandts.

✨Dealing in good vibes en joyous jams!

Powervrouw Jayda Guy uit Vancouver, Canada, is zeker niet je gemiddelde disco DJ. Soul en melodie krijgen prioriteit boven genre. Sets barsten van energie en ze durft het onbekende met classics te verbinden. Haar grenzeloze enthousiasme slaat snel over op het publiek. Het is moeilijk niet mee te bewegen op het ritme van haar dansende krullen.

D.K. heeft prachtige releases op o.a. Antinote & Melody As Truth en indrukwekkende dj sets maken Dang-Khoa Chau, ofwel D.K. een leadfigure in de Parijse scène. Liefhebbers kennen hem van zijn verfijnde sound en aanstekelijke elektronica. Zijn stuwende ritmes en tempo maken hem de perfecte artiest om de avond af te trappen.

Davy Brandts maakt de bill compleet. De man heeft soul, de man heeft funk en hij ademt house. Zeg je Nijmegen, zeg je Davy Brandts. Deze gig is hem op het lijf geschreven. Bij zijn officiële COUTURE (nacht) debuut sluit hij de avond af.

lees meer
Bekijk de foto's