Doornroosje
loader

COUTURE

Optimo + Vincent Steen + Emilio Bestevez

Op vrijdag 25 oktober hebben we vier absolute legendes uitgenodigd en maken we een knusse club van de paarse zaal in Doornroosje. Twee van die legendes luisteren naar de naam Optimo! De andere twee zijn COUTURE fam Emilio Bestevez en Vincent Steen.

Keeping you (in)sane!

Optimo (Espacio)
De twee Schotse dj’s JD Twitch en JG Wilkes zijn snel verveeld. En dat komt ten goede aan hun dj sets. Met meer dan twee decennia aan ervaring, mixen ze totaal verschillende genres aan elkaar alsof god het ooit zo bedoeld heeft. Een bewezen succes door hun gelijknamige clubnacht in Glasgow, die tussen 1997 en 2010 een cultstatus ontwikkelde. Als je Optimo’s zes (6!) Boiler Room optredens bekijkt weet je één ding zeker: je gaat je niet vervelen op 25 oktober in Doornroosje!

Emilio Bestevez
Ere wie ere toekomt. Emiel is al jaren trouw resident en een kei- en keigoede dj. De eer om af te sluiten na de legends van Optimo is Emiel dan ook gegund.

Vincent Steen
Na een overtuigend COUTURE debuut in Roosje heeft Vincent zich ook nog eens staande weten te houden tussen al het ZomerCOUTURE geweld. Gretig achter de draaitafels en een talentvolle bouwsteen voor de toekomst.