fbpx
Afbeelding voor De Kraaien

De Kraaien

+ Oost Wanted

donderdag 16 juni 2022
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 16 juni 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks aankomend seizoen. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in.

Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart . Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.
Oost Wanted is een Overijssels rapduo dat zich voornamelijk richt op het maken van dansbare hiphop. Al vijf jaar treden ze door het hele land op met een energieke act, gevuld met rapnummers met een maatschappelijk randje, die niet misstaat in de plaatselijke clubs, poppodia en op de festivals.

genre

pop, rap

media

De Kraaien

donderdag 16 juni 2022

placeholder