fbpx
Deathchant

Sonic Whip

Deathchant

+ Supersonic Blues

maandag 3 juni 2024
locatie:
Merleyn
datum:
maandag 3 juni 2024
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

De hard rockende nummers van Deathchant, afkomstig uit Los Angeles, barst uit zijn voegen met pakkende riffs, Thin Lizzy-achtige leads, opzwepende ritmes en alle wendingen die gitaarliefhebbers zich maar kunnen wensen.

Hun nieuwe plaat ‘Thrones’ telt acht nummers en raast sneller aan je voorbij dan een dragstrip-auto en duurt nauwelijks meer dan een half uur. Deze jongens houden niet van onzin en verspillen absoluut geen tijd. Dat bleek ook tijdens hun geweldig rockende show op Sonic Whip 2022. Liefhebbers van Thin Lizzy, Red Fang, Kadavar, Sacri Monti en Blue Öyster Cult kunnen hun spijkerjack uit de kast halen en blind een ticket aanschaffen.

Supersonic Blues bestaat uit drie bevriende jongelui die met ‘It’s Heavy’ een knaller van een debuut hebben afgeleverd. Het klinkt niet alleen heavy, maar ook moerassig, bluesy en psyched tegelijk. De heren zijn geen onbekende in de ruige underground scene van Den Haag en hebben allemaal die heerlijk gezonde obsessie om die ene obscure zeldzaamheid uit de jaren ’60 en ’70 op te sporen. Toch genieten deze jongens absoluut van een dystopische boogie uit de 21e eeuw. Een perfecte gelegenheid om met Deathchant het podium te delen.

genre

rock, hard rock, psychedelische rock

media

Deathchant

maandag 3 juni 2024

placeholder