Doornroosje
loader

Diggy Dex + Terilekst

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Diggy Dex is de artiestennaam van rapper, zanger en songwriter Koen Jansen. Diggyy Dex is al een jaar of tien een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop.

September 2016 kwam zijn vijfde album, ‘Golven’, uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. De single is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de Buma NL Award ‘Beste Single Pop’ en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album. Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’. Diggy treedt vanavond op met zijn live band.

De support zal komen van Terilekst, de producer van onder meer Extince, Jiggy Dje en Kohfie Konnect. Hij zal live met een Hammondorgel en looper/sampler tracks van zijn nieuwe album én zijn bekende hits doen.

Bekijk de foto's (Diggy Dex)
Bekijk de foto's (Terilekst)