fbpx
Diskodip

Diskodip

zaterdag 5 november 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 5 november 2022
zaal open:
22:00 uur
start:
22:00 uur
deuren sluiten:
03:00 uur
einde:
04:00 uur

Een nieuwe Diskodip in Doornroosje op zaterdag 5 november. Voor deze editie hebben we de getalenteerde (Israëlische/Berlijnse) producer/DJ DASCO uitgenodigd. Residents Kim Josefine b2b Lysah verzorgen de opwarming. Verwacht een nacht vol dansbare tunes waar je nog lang spierpijn van hebt. Let op, we beginnen deze avond al op 22:00!

DASCO
Geboren in Israël en gevestigd in Berlijn, bewijst DASCO zich als een getalenteerde producer en opwindende DJ die altijd zo positief en intrigerend is als haar muziek. Ze vindt altijd de muzikale sweet spot waar de euforie van rave en hedendaagse house elkaar ontmoeten. Haar producties – denk aan high energy, house, op smaak gebracht met 90s invloeden gemengd in een frisse, dansvloer gerichte hybride – hebben support gekregen van DJ’s als Hunee, Antal (Rush Hour), Fred P en Dr. Rubinstein. DASCO is tevens een artiest die zich sterk maakt voor een egalitaire visie op het nachtleven en die vrouwen en de LGBTQ+ gemeenschap wil inspireren en steunen. Dit jaar lanceert ze haar Bisexuality Exists label met de pittige acid van haar rave-getinte ‘Get High With Me’ single.

Kim Josefine b2b Lysah
De twee residents hebben zich tijdens onze vierdaagse afsluiter op SMKMRKT al meer dan bewezen een gouden koppel te zijn. Afzonderlijk timmeren ze hard aan de weg en terecht. Beide weten feilloos mid 80s disco/boogie tot aan dieperliggende house tracks aan elkaar te mixen, zolang het voel- en dansbaar is. De dames krijgen daarom ook extra lang de tijd de dansvloer op te warmen deze avond.

genre

disco, house, clubnacht

media

Diskodip

zaterdag 5 november 2022

placeholder