fbpx
Diskodip-13-januari

Diskodip

vrijdag 13 januari 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 13 januari 2023
zaal open:
23:59 uur
start:
23:56 uur

Vrijdag 13 januari staat in het teken van een speciale hosting door goede vriend Mario Marini. Sinds jaar en dag is hij verbonden met Diskodip en is hij een graag geziene DJ bij ons, dus een hosting kon natuurlijk niet uitblijven. Voor deze avond hebben we Marini gevraagd een lijstje te maken met artiesten. Verwacht een inspirerende, maar vooral een dansbare avond met favorieten.

Line-up Diskodip Loft
Eternal Love
Mario Marini
Lizzy Green

Eternal Love

New kids on the block Eternal Love is een duo om in de gaten te houden. Het Milanese duo beperkt zich bij het diggen niet tot één genre, maar staan bekend om hun brede scala aan muziek. Of het nou gaat om disco, (dream) house, belaeric, rock, jazz, funk.. you name it; they’ve got it.

Mario Marini

Hij heeft een aanstekelijke liefde voor muziek, een drang om te ontdekken en een behoefte om dit met de wereld te delen. Als “connaisseur of rare groove” verwerkt de selector een breed scala aan muziek. Van Balearic boogie, disco, house of zelfs smooth rock, Marini Ook zijn succesvolle platenshop Marini Records in Paak Vinyl weten gerenommeerde artiesten van over de hele wereld steeds vaker te vinden.

Lizzy Green

De opening van de avond is in vakkundige handen van de Nijmeegse Lizzy Green. Wederom een selector in hart in nieren die urenlang aan het digggen is naar onontdekte parels. Als het onverwachte de verwachting is, kun je dan nog wel verrast worden? Als het aan Lizzy Green ligt wel.

Dit keer voegen we voor het eerst de nieuwe rode vide toe als extra area, met DJ sets van Vincent Steen, Ralph Could Be en Jantjevandebuurt!

genre

disco, house, clubnacht

media

Diskodip

vrijdag 13 januari 2023

placeholder