fbpx
Afbeelding voor Diskodip

Kirollus + Lover (live) + Kim Josefine b2b Blay

Diskodip

vrijdag 15 september 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 15 september 2023
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
03:00 uur
einde:
05:00 uur

Diskodip keert op 15 september terug in Doornroosje met ware selector van ’t moment Kirrolus. De in Londen gevestigde selector staat bekend om zijn energieke sets. Van disco en boogie tot aan opzwepende house. Stilstaan gaat geen optie zijn. Om het nog specialer te maken hebben we een Lover (Litouwen) uitgenodigd voor een live perfomance vol met house, jazz en disco. Onze onmisbare resident Kim Josefine neemt de opwarming op zich b2b met de getalenteerde Blay die tevens zijn Diskodip debuut maakt.

Kirrolus
Kirrolus is een van de nieuwe generatie artiesten die razendsnel naar de top geklommen is, en terecht. De in Londen gevestigde selector, die vooroploopt in een nieuwe wave van disco en boogie, staat bekend om zijn energieke en opzwepende sets. Zijn nieuwe platform Groove Anthology demonstreert Kirollus’ sterke vermogen om mensen met elkaar in contact te brengen door zijn liefde voor muziek en dance. De afgelopen maanden heeft Kirrolus zich ontwikkeld tot een artiest die we zeker in de gaten moeten houden. Met optredens in toonaangevende clubs en festivals zoals KOKO, Printworks en Ministry Of Sound. Op 15 september staat hij te vlammen bij ons in Roosje.

Lover (live)
Niet alleen maken ze hun debuut bij Diskodip, maar ook in Nederland. Lover is een producersduo bestaande uit twee getalenteerde Litouwers: Pìjus en Fiorini. Met hun energieke en elektronische live performance vol met house, jazz en disco weten ze menig publiek in vuur en vlam te zetten.

Kim Josefine b2b Blay
De goedlachse Kim Josefine, vaste waarde en levert altijd. Met haar brede repertoire vol funk, soul, jazz en house is ze onmisbaar voor ons. Deze keer zal ze de opening op zich nemen b2b Blay. Blay speelt house uit alle windstreken. Hij heeft zich al ruimschoots bewezen tijdens Down The Rabbit Hole en Drift Festival. Het wordt hoog tijd dat hij zijn muzikale kunsten gaat vertonen bij Diskodip, b2b met onze vaste resident Kim Josefine.

genre

disco, house, clubnacht

media

Diskodip

vrijdag 15 september 2023

placeholder