Doornroosje
loader

Diskodip

Mario Marini b2b Guus Christian + Txoria

Geen webverkoop
26 jan 2018

Diskodip is feest; flink feest! Na een succesvolle eerste editie in Merleyn afgelopen september keert Diskodip terug met twee klasbakken uit Nijmegen die ook nog eens speciaal voor ons voor het eerst b2b draaien.

Guus Christian heeft zijn credits inmiddels ruimschoots verdiend in de scene. Als resident van Blauwdruk, die onlangs nog een stage hadden op Herfstdrift, weet hij hoe je een dansvloer in beweging krijgt. Wanneer Guus niet bezig is met zijn werk als neurowetenschapper, dan wel als wetenschapper op muzikaal gebied. Met Blauwdruk, zijn tapelabel Three Bridges & werkzaamheden als DJ, schrijver en neurowetenschapper is het cirkeltje rond. De kennis, passie, emotie en nieuwsgierigheid maakt Guus tot een echte liefhebber, en een artiest om rekening mee te houden. Disco, boogie, house en zelfs acid; niets is te gek!

Mario Marini, of voor vrienden ook wel Yung Marini, is pas anderhalf jaar bezig met draaien, maar nu al een graag geziene DJ op veel feesten. Zo heeft hij o.a. op Planet Rose, Blauwdruk, Subcultuur en zelfs zijn eigen all-day-long op het Valkhof Festival. Verwacht een smaakvolle mix van boogie, disco funk, maar Marini is ook niet vies van een uitstap naar house. Ook deze DJ is er een om in te gaten te houden. Hoe kan dat nou beter dan met een b2b?

De bill word compleet gemaakt door Txoria, die ook al op Herfstdrift te zien was. Hij keert 26 januari terug op het vertrouwde nest. Hij zal de avond opwarmen voor de twee klasbakken Marini & Christian.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.