fbpx
Diskodip

Diskodip

Young Marco & Orpheu the Wizard

zaterdag 11 december 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 11 december 2021
zaal open:
18:00 uur
start:
18:00 uur
einde:
00:00 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

Diskodip heeft favorieten Young Marco & Orpheu The Wizard uitgenodigd voor een unieke b2b set van begin tot eind. Young Marco, de kampioen van de ‘unclassics’. Young Marco staat al bijna een decennium aan het front van de bruisende underground scene. Hij heeft een aantal beruchte residencies achter de rug en Dekmantel’s finest heeft een speciaal talent om zijn publiek in een oogwenk door een handvol genres te loodsen. In 2015 heeft hij Safe Trip gelanceerd, een populair label vol met speciale must-have edits en releases. Een ding weten we zeker: met ’the guy with everlasting youth’, ga je een inspirerende, maar vooral dansbare avond tegemoet.

Orpheu the Wizard is oprichter van het befaamde Red Light Radio. Niet voor niets dat hij The Wizard heet: een van Neerlands beste diggers, een dj die wereldwijd wordt geroemd om de veelal obscure en weirde platen waarmee hij hele massa’s aan het dansen krijgt: van Chinese synthpop en bezwerende Trinidad-sitarfunk tot Braziliaanse protohouse en wave uit het Oostblok. Die twee samen de hele avond belooft een bijzondere trip te worden.  We starten om 18:00. Entree is tot 19:30. Na 19:30 sluiten we onze deuren. Kom dus op tijd!

genre

pop, disco, house, beats, electronica

Diskodip

zaterdag 11 december 2021

placeholder