Doornroosje
loader

Chocolade

DJ Rafik + Phalerieau & Alainde Lon + Be Charm’D e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Ook in het nieuwe seizoen kunnen we weer genieten van verse Chocolade! Met dit keer als hoofdgast een internationale ster die maar liefst 6 keer DJ World Champion is geweest en sinds 2002 de RBMA wereld domineert: DJ Rafik! Zijn jarenlange ervaring in DJ battles past hij moeiteloos toe op de dansvloer waardoor het onmogelijk is om stil te staan op de set van deze baas.

Verder komt Phalerieau met zijn MC Alainde Lon Doornroosje op zijn kop zetten. Misschien ken je hem nog als TV host, maar ondertussen heeft hij dubbel en dwars bewezen dat hij de real deal is met zijn eclectische mix van hiphop, R&B en meer.

Daarnaast is het hele Choco team natuurlijk compleet: Be Charm’D, Odin, Noëall, Lood de Kloot & Clif Bangs bezorgen je weer een nacht lang de beste hiphop, r&b, classics, future en noem het maar op.