Doornroosje
loader

Planet Rose

Donato Dozzy + Truss + Abdulla Rashim – live + Iori

Een van de meest bijzondere techno labels anno 2013 komt met 4 artiesten uit 4 verschillende landen Doornroosje voor een avond overnemen. Prologue levert zonder twijfel de meest hypnotische techno line up van het jaar aan Planet Rose. 

Donato Dozzy moest natuurlijk terugkomen na zijn ongelukkige cancelling eerder dit jaar. De status Voices From The Lake frontman is, ondanks de tegenslag eerder dit jaar, internationaal tot cult fenomeen gestegen en wordt gezien als 1 van de meest eigenzinnige DJ’s in het technocircuit.

De Engelsman Truss stond ook al een hele tijd op de wishlist. Hij brak internationaal door met zijn MPIA3 alter ego. De compromisloze, snoeiharde en overstuurde acid die hij onder deze naam uitbracht deden de nodige stof en zweet opwaaien op de wereldwijde dansvloeren.

De jonge Zweed Abdullah Rashim en Japanner Iori vertegenwoordigen op deze bill de toekomst van het label en die ziet er met deze twee jonge talenten bijzonder rooskleurig uit. Artiesten en muziekliefhebbers hebben beide heren met volle overtuiging omarmt, het is een kwestie van tijd voor het grote publiek dat gaat doen. Niet te missen avond.

Bekijk de foto's