Doornroosje
loader

Doornroosje & de Zeven Feesten:

The Joint Reunion X Chocolade

DJ TLM + J-Flava + MC Melodee + DJ Danjah + Rough & Maximoes + Be Charm'D + Odin + Lood de Kloot + Rather Real + Clif Bangs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten is Doornroosje de hele week geopend onder de noemer ‘Doornroosje & de Zeven Feesten’. Deze maandag iets heel bijzonders: The Joint Reunion X Chocolade.

Gewapend met alle classics op vinyl & de nieuwste hits op USB brengen we the best of both world’s samen en gaan we van de Rode tot de Paarse zaal van de Bad Boys, Death Rows en de Def Jam’s naar de TDE’s, A$AP’s en de OVO’s.

In de Rode Zaal vind je de welbekende classics van The Joint Reunion, met DJ TLM, J-Flava en op de mic MC Melodee. De Paarse Zaal is vanavond het domein van Chocolade, die voor deze speciale gelegenheid DJ Danjah en Rough & Maximoes meenemen. Verder vind je daar natuurlijk ook de Chocolade crew: Be Charm’D, Odin, Rather Real, Lood de Kloot en host with the most MC Clif Bangs. 1 ticket, 1 love, deze speciale gelegenheid wil je niet missen!

Bekijk de foto's