Doornroosje
loader

The Shape I’m In Tour

Douwe Bob

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Douwe Bob is met zijn 25 jaar al een gevestigde naam in de Nederlandse popmuziek. Hij deed mee aan het Eurovisie Songfestival en de Beste Singer-songwriter en al zijn clubtours waren uitverkocht. Nu heeft hij een nieuwe sound: fris, open, stoerder, dansbaarder, steviger en voorzien van synthesizers.

Hij is een wandelende collectie tegenstellingen: lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-‘n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen én natuurmens. Alleen in zijn muziek – als zanger, muzikant en liedschrijver – was Douwe Bob drie albums lang stijlvast. Maar ook dat is nu veranderd.

Douwe Bob maakt zich langzaam los van de muziek waarmee hij opgroeide: Westcoast, sixties, country en hippie. Voor zijn The Shape I’m In Tour komt hij met zijn vaste band, maar ze hebben wel alvast een extra batterij synthesizers ingeslagen. Douwe Bob kan niet wachten om komend najaar in het busje te stappen om zijn nieuwe sound te laten horen.

“Optredens zijn mijn lifeline, ik heb contact met het publiek nodig. Ik heb ook het gevoel dat ik het aan mezelf en aan mijn publiek verplicht ben om me verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Op het moment zit ik midden in dat proces en ik kan niet wachten om dat tijdens deze tour samen te vieren.”

Bekijk de foto's