Doornroosje
loader

Stukafest

DS-10 Dominator + Guerilla Speakerz e.a.

Ticket a € 4,50 zijn te verkrijgen op verschillende locaties op de campus. Klik hier voor meer info.

Op woensdag 6 februari vindt de dertiende editie van Stukafest (Studentenkamerfestival) plaats. Twintig studentenkamers inde binnenstad van Nijmegenzullen in  het teken staan van muziek, theater, cabaret, literatuur en ?lm. Stukafest is in 2001 ontstaan binnen Cultuur op de Campus op de RU Nijmegen en heeft zich uitgebreid tot een landelijk festival. Ondertussen is Stukafest, met twaalf participerende steden, uitgegroeid tot het grootste culturele studentenfestival van Nederland! Na drie voorstellingsrondes wordt de avond traditiegetrouw afgesloten met het Stukafeest in Doornroosje.

Boomshakalak Soundsystem warmt jullie op met zomerse beats. Zet deze jongens tussen housers, hiphoppers of rockers, Boomshakalak nestelt zich in en laat alle harten voelen wat er zo lekker is aan Jamaica en Reggae. Irie!

Daarna kunnen jullie verder feesten met departy animals van GuerillaSpeakerz. Dit duo staat bekend om zijn spectaculaire sets en balanceert speels tussen innovatieve en publiekplezierende momenten. Hun energieke mix van grime, juke, techno, garage en hiphop bezorgde hun een Golden Gnome for Best New DJ’s in 2008. Vorig jaar stonden ze al op Amsterdam Dance Event, dit jaar komen ze naar Paaspop. Maar nu eerst op 6 februari in Doornroosje.

DS-10 Dominator sluit de avond af met composities en improvisaties die hij op zijn Nintendo DS maakt. Binnen een project zoekt hij constant naar nieuwe hybriden van dancegenres, van acid, techno tot footwork, dubstep, drum ’n bass en ambient. Hij is nu bezig met zijn nieuwe album dat hectischer en energieker dan ooit zal klinken!