Doornroosje
loader

Faces on TV

Faces On TV is de Gentse intrigerende synth-popband rond producer/muzikant Jasper Maekelberg. Hij debuteerde met de fantastische single ‘Run Against The Stream’.

Op de laatste single van Faces On TV hoor je een kalebas resoneren, een vrouwenkoor, een dwarse panfluit, een skelet dat in zijn handen klapt, een triphopbeat uit het Verre Oosten of de Far West en bezwerende vocalen. Het is allemaal Jasper Maekelberg, de onemanband die zich live vermenigvuldigt tot Faces On TV. In de studio doet hij alles zelf; gitaar, piano of balafoon spelen, beats smeden, niets is hem te gek. Live deelt hij met een band het podium.

Max Colombie van Oscar and the Wolf is al een zelfverklaard fan en de show van vanavond zal de liefhebbers van bands als Oscar and the Wolf, Bazart dan ook zeker aanspreken. Op 20 april is het debuutalbum ‘Night Funeral’ uitgekomen en muziekblad OOR is enthousiast: “Hij zou zomaar de geschiedenis in kunnen gaan als de producer die hét geluid van 2020 gaat bepalen, want het is slechts een kwestie van tijd voor Britse en Amerikaanse wereldnamen zijn capaciteiten gaan ontdekken. In beperkte kring bepaalde Jasper Maekelberg de laatste jaren ook al het geluid van muziekminnend Vlaanderen en wat hij nu op zijn eigen debuutalbum als Faces On TV laat horen is wederom spraakmakend toonaangevend.”

Bekijk de foto's