Doornroosje
loader

Down The Rabbit Hole in Doornroosje

FêTeReTeT

Koffie + Nathan Fake + Palmbomen II + Sjamsoedin

Geen webverkoop
23 sep 2017
  • Normaal€ 18,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Down The Rabbit Hole duikt Doornroosje in!

Na het heerlijke weekend in juni, heb je in het najaar nog één keer de kans om Down The Rabbit Hole te tuimelen. Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht op 23 september presenteert Down The Rabbit Hole FêTeReTeT in Doornroosje.

Het festival vliegt naar binnen. Stap Doornroosje in en waan je op het Idyllisch veldje, waar Discos Horizontes & Jamaican Jukebox hun gevaarlijk lekkere fiesta vieren. Kom helemaal op stoom met de dampende afrofunk van Koffie en hete plaatjes van DTRH-Residents Groefmeester K en Thud Hola. Ga het nachtelijke avontuur aan in de Fuzzy Lop waar Nathan Fake, Palmbomen II, Sjamsoedin en Merites je van kunstzinnige beats voorzien. The Catholic Block rockt het vuige veld en natuurlijk gooien we onze Wilde Haren los. De Computery Guys zorgen wederom voor het creatieve WC-entertainment en uiteraard hebben we de nodige verrassingen in petto.

Go AFTER the Rabbit, Into the Night.

Er zijn 400 tickets (€10) beschikbaar voor het nachtfeest FêTeReTeT.

Gelukkig heb je met je Kunstnacht Passe-partout (€18) ook toegang tot het feest en het complete avond-programma dat voorafgaand aan deze nacht in de Nijmeegse binnenstad plaatsvindt.

Tickets worden verkocht via de Nijmeegse Kunstnacht en koop je hier.

De eerder aangekondigde Togo All Stars zijn helaas geannuleerd omdat zij ondanks meerdere aanvragen wederom geen visum hebben gekregen. Hun volledige Europese tour is afgelast. Op deze avond worden ze vervangen door Koffie.

Bekijk de foto's
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden