fbpx
Flaire

Flaire

donderdag 31 oktober 2024
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 31 oktober 2024
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Flaire komt dit najaar naar Merleyn! Met werk vol invloeden van pop en elektronische muziek neemt het drietal het publiek mee op een onweerstaanbare trip vol lekkere synths, strakke producties en kwetsbare Nederlandstalige teksten.

Je kan niet meer om de Haagse pop-acts heen! Ook de dansbare tunes van Flaire zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na een succesvolle uitverkochte voorjaarstour zetten MaxLorenzo, Holty en Yves Springer hun momentum onverstoord door.

Het begon allemaal met één Instagram DM, waarin producer Yves Springer zijn muziek naar MaxLorenzo en Holty opstuurde. De laatste twee maakten al langer muziek, en waren onder de indruk van Yves’ productie. Flaire was geboren. Flaire? Ja, want het trio heeft ‘flaire’, elegantie, naar eigen zeggen. Ze braken door met onder andere de knaller van een hit ‘Na Vannacht’.

2024 wordt ongetwijfeld hét jaar van de Haagse boyband. De toon is in elk geval gezet met een uitverkochte voorjaarstour, een show op Eurosonic Noorderslag 2024 en lovende reacties op de nieuwe. EP ‘Sociale Zaken’, die op 12 januari is verschenen, ‘Sociale Zaken’ laat een geheel nieuwe kant van de heren zien: één met meer diepte, meer synths en vooral veel meer Flaire! Live zullen ze ook ongetwijfeld de boel op zijn kop zetten.

genre

pop, electronics

media

Flaire

donderdag 31 oktober 2024

placeholder