fbpx
Fleshgod Apocalypse

FortaRock

Fleshgod Apocalypse

+ Omnium Gatherum + Imperial Slave + Azteca

zaterdag 12 november 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 12 november 2022
zaal open:
18:30 uur
start:
19:00 uur

Fleshgod Apocalypse staat bekend om hun mix van extreme metal met klassieke barok invloeden. Orkestrale bombastische composities worden afgewisseld met technische death metal vol blastbeats en diepe grunts.

Het vierde album, ‘King’ uit 2016, was het eerste album van de Italianen waarop hun bombastische muziek tot volle wasdom kwam. De opvolger, ‘Veleno’, zag in 2019 het levenslicht. Een album dat nog steeds bruut en knalhard is, maar ook meer ademt omdat het gaspedaal iets minder vaak vol ingetrapt wordt. Daarnaast zijn de orkestrale partijen ingespeeld door een heus strijkorkest wat een natuurlijker geluid oplevert. Het draagt allemaal bij aan het unieke en herkenbare geluid van Fleshgod Apocalypse. Pak je baton er maar bij en word je eigen maestro van de metal!

Omnium Gatherum maakt melodische deathmetal, maar dan een maatje agressiever. De Finnen verpakken hun nummers in een melancholische sfeer met prachtige melodieën. De formatie weet net als Insomnium, Be’lakor, Amorphis en soortgelijke groepen veel verschillende stijlen en sferen te verwerken in bondige tracks met pakkende structuren. Perfect als 2de support.

genre

metal, death metal, symfonic metal

tijdschema

  • 19.00 - Imperial Slave
  • 19.45 - Azteca
  • 20.40 - Omnium Gatherum
  • 22.00 - Fleshgod Apocalypse
  • 23.15 - einde (o.v.b.)

media

Fleshgod Apocalypse + Omnium Gatherum + Imperial Slave + Azteca

zaterdag 12 november 2022

placeholder