Doornroosje
loader

Roos van Nijmegen: voorronde 1

For Now + The Naked Sweat Drips e.a.

Tickets verkrijgbaar via de deelnemende bands.

De Roos van Nijmegen is dé muziekcompetitie voor ambitieuze bands en acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Dit jaarlijks terugkerende muziekspektakel bestaat al sinds 1986 en viert dus in 2013 haar 27e verjaardag! In drie voorrondes in Merleyn strijden negen acts om een felbegeerde plek in de finale op 9 mei in Doornroosje.

De broertjes van The Aron & Florian Bevelander Bandexperience bundelden in 2009 hun krachten en begonnen met het maken van akoestische muziek. Nu componeren ze stevige rocksongs met Aron op gitaar en Florian op de drums. Verkijk je niet op hun leeftijd, deze jongens zijn al echte podiumbeesten.

Sinds 1989 spelen Ferref en McJorna van tweemansformatie For Now al samen en tegenwoordig mixen ze saxofoon, gitaar, klarinet, basgitaar en zang met elektronica. Verwacht een spannend optreden dat heen en weer beweegt tussen rauwe dance en subtiele ballads.

Het raggende rock-sextet The Naked Sweat Drip smaakt psychedelische hardrock met invloeden uit de 60’s en 70’s, maar met een flinke dosis hedendaagse rock. De beweeglijke muzikanten gaan elk optreden met doorweekte kledij van het podium af, waarbij ook het dansende publiek niet geheel onbezweet achter blijft.

Bekijk de foto's (Roos van Nijmegen: The Naked Sweat Drips)
Bekijk de foto's (Roos van Nijmegen: For Now)
Bekijk de foto's (Roos van Nijmegen: Aron&Florian Bevelander Bandexperience)