fbpx
Afbeelding voor Fratsen + Vuigtuig

Fratsen + Vuigtuig

vrijdag 21 april 2017
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 21 april 2017
start:
20:30 uur

Andre Manuel is niet alleen cabaretier, columnist en tekstschrijver, maar ook een veelzijdig muzikant. Zo speelde hij in bands als Krang en Dancing Dollekamp, maakt hij solo-albums en verschijnt in 2016 een plaat van Andre samen met Roos Rebergen onder de naam Tjing Tjing.

Samen met Roeland Drost (toetsen, zang), Adri Karsenberg (drums, percussie), Frits Rietman (bas, zang) en Jacob Raatjes (electronica) speelt Manuel in de band Fratsen. Op 14 april brengt Fratsen hun zevende studio-album ‘SPOOKT’ uit.

“Ieder mens maakt fouten. Zo heb je van die gasten die uit pure meligheid een belachelijke bandnaam verzinnen waar ze een kwarteeuw later nog aan vast zitten. God straft. Ma wat dooj d’r an. U begrijpt dat Fratsen het weer doet. Stram en vele rimpels rijker, maar feller dan ooit. Er moet nog iets rechtgezet worden. Muzikaal en tekstueel. In deze tijden van apathie en lange tenen is een kleine geweldloze revolutie niet verkeerd. En als niemand anders het doet, ja dan zijn wij wel weer zo gek om die versleten handdoek op te pakken. Fratsen heeft afgelopen zomer een nieuw album opgenomen waarmee we vooral ons zelf wilden verrassen in de hoop dat U het ook kunt waarderen.”

genre

pop, rock, nederlandstalig

Fratsen + Vuigtuig

vrijdag 21 april 2017

placeholder