Doornroosje
loader

Fratsen + Vuigtuig

Geen webverkoop
21 apr 2017
  • Normaal€ 15,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Andre Manuel is niet alleen cabaretier, columnist en tekstschrijver, maar ook een veelzijdig muzikant. Zo speelde hij in bands als Krang en Dancing Dollekamp, maakt hij solo-albums en verschijnt in 2016 een plaat van Andre samen met Roos Rebergen onder de naam Tjing Tjing.

Samen met Roeland Drost (toetsen, zang), Adri Karsenberg (drums, percussie), Frits Rietman (bas, zang) en Jacob Raatjes (electronica) speelt Manuel in de band Fratsen. Op 14 april brengt Fratsen hun zevende studio-album ‘SPOOKT’ uit.

“Ieder mens maakt fouten. Zo heb je van die gasten die uit pure meligheid een belachelijke bandnaam verzinnen waar ze een kwarteeuw later nog aan vast zitten. God straft. Ma wat dooj d’r an. U begrijpt dat Fratsen het weer doet. Stram en vele rimpels rijker, maar feller dan ooit. Er moet nog iets rechtgezet worden. Muzikaal en tekstueel. In deze tijden van apathie en lange tenen is een kleine geweldloze revolutie niet verkeerd. En als niemand anders het doet, ja dan zijn wij wel weer zo gek om die versleten handdoek op te pakken. Fratsen heeft afgelopen zomer een nieuw album opgenomen waarmee we vooral ons zelf wilden verrassen in de hoop dat U het ook kunt waarderen.”

Bekijk de foto's (Vuigtuig)
Bekijk de foto's (Fratsen)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden