Doornroosje
loader

Fresku + Dani Apeldoorn

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Fresku is natuurlijk al enkele jaren een vaste waarde in de Nederlandse hiphop scene, zijn klassieke album Maskerade kreeg in 2015 een waardige opvolger in de vorm van ‘Nooit Meer Terug’, waarvan singles ‘Zo Doe Je Dat’, ‘Nooit Meer Terug’ en ‘Kreeft’ het alle drie tot de radio schopte. Na vier jaar komt Fresku nu met een nieuw album genaamd ‘In Het Diepe’.

Op zijn nieuwe album neemt hij zijn luisteraars mee ‘In Het Diepe’, een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao. Op het album werkte Fresku intensief samen met de producers Chievva en Mucky.

De support wordt deze avond verzorgt door Dani.

Bekijk de foto's