Doornroosje
loader

Gavin James

Craig Gallagher + Chris Ayer

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De uit Dublin afkomstige singer-songwriter Gavin James begon 2014 overrompelend met twee nummer 1 EP’s, gevolgd door het winnen van ‘Song Of The Year’ tijdens The Choice Music Prizes. Ook maakte hij indruk als support op tournees van Kodaline en James Blunt. Overigens werd zijn debuutsingle ‘Say Hello’ al uitgeroepen tot Irish Song of the Year 2012. Verder is Ed Sheeran groot fan van Gavin James, die leerde spelen in de talloze pubs van Dublin. Hij stuurde een tweet uit naar zijn miljoenen volgers met de boodschap: “Record labels, if you ignore Gavin James, you are losing out!”.

Gavin James heeft dan ook een ongelooflijke –soulvolle- stem en sterke liedjes. Deze gouden combinatie verzekert hem van een ongetwijfeld mooie toekomst. Dit onderstreepte hij begin 2015 op Eurosonic Noorderslag waar Gavin werd ontdekt door de Europese media. Succesvolle Europese tour volgde en hij scoorde een grote hit met nummer ‘Book of Love’ en werd zijn debuutalbum lovend ontvangen. Als voorloper van een nieuwe EP bracht Gavin James onlangs het emotioneel beladen ‘For You’ uit met bijhorende videoclip. Denk hierbij aan een combinatie van Ray Lamontagne, Damien Rice en Sam Cooke.

Bekijk de foto's (Chris Ayer)
Bekijk de foto's (Craig Gallagher)
Bekijk de foto's (Gavin James)