Doornroosje
loader

Planet Rose Opening Night with

Giorgio Moroder + I-F + Rahaan

RAHAAN+ PURE + MARK WANDERS + CAMIEL

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het is zover, Doornroosje gaat verhuizen naar haar nieuwe onderkomen en gaat DOOR waar ze na haar weergaloze afscheid in juli gebleven is. De allereerste Planet Rose in het gloednieuwe pand is een mijlpaal die wij graag op een bijzondere manier met jullie vieren. Een bijzondere gelegenheid als deze vraagt om een hele bijzondere gast. Met gepaste trots presenteren wij een levende legende aan wie iedereen die vandaag de dag dans- of electronische muziek maakt schatplichtig is; GIORGIO MORODER!

Deze legendarische Italiaanse producer is al ruim 50 jaar actief in de muziekwereld en heeft vele, vele klassieke popliedjes op zijn naam staan waaronder de ultieme dance evergreen ‘I Feel Love’ (Donna Summer). Hij stond met zijn revolutionaire manier van produceren aan de wieg van onder andere disco en italo, waaruit later house en techno ontstond. Hij bracht als een van de eerste producers synthesizers en drumcomputers in de popmuziek. Zijn futuristische geluiden vonden ook menigmaal de weg naar het witte doek. Klassieke films als The Neverending Story, Scarface, Flashdance en Midnight Express voorzag hij van een extra dimensie en laag suspense. Iedere muziekliefhebber vandaag de dag is op enigerlei wijze, direct of indirect, in aanraking gekomen met zijn muziek en we zijn meer dan vereerd hem te mogen ontvangen op deze bijzondere avond.

Om het plaatje compleet te maken zijn er nog 2 levende underground legendes opgetrommeld die perfect in het muzikale plaatje van deze bijzondere nacht passen. De Amerikaanse cult disco en house DJ Rahaan zal de warm up voor zijn rekening nemen. Al sinds de jaren ’80 is deze held actief achter de draaitafels en heeft vele legendarische residencies in zijn thuisstad Chicago op zijn naam. De laatste jaren lis hij actueler dan ooit en dat is maar goed ook, want de wereld heeft zijn fabelachtige mixtechniek en platenkeuze nodig.

Nederland heeft natuurlijk zijn eigen legendes en er is niemand meer cult dan Intergalactic FM baas I-F aka Inter-Ference. Hij is iemand die nooit in hokjes heeft gedacht en probleemloos house, italo, disco, techno en meer in zijn sets verwerkt. Klassieke, zelfs vergeten parels en nieuwe platen weet hij als geen ander tot een tijdloos geheel te smeden. Kortom een artiest die we moeten koesteren en trots op zijn.

lees meer
Bekijk de foto's