Doornroosje
loader

Give it Dub

Bloodline (Youngsta & Hatcha) + N-Type b2b Lost

BeeVee + Lucash + MC Aki

WE’RE BACK! Na een super verjaardag in april, moesten we nog wel een editie gooien dit jaar. We gaan weer eens een nacht full-on dubstep! De line-up laat daar ook geen twijfel over bestaan, met een aantal Londenaren die het genre eigenhandig gevormd hebben. Wel brengen we dat speciale tintje, in de vorm van een paar exclusieve b2b sets.

De eerste is het Bloodline project van pioniers Hatcha & Youngsta. Naar eigen zeggen voelen ze geen barrières tijdens deze sets, en kunnen ze alle dubstep uithoeken en subgenres verkennen; zonder dat ze daarbij geremd worden door eventuele verwachtingen die mensen hebben bij hun solo sets. Vertrouw ons maar, dat wordt een gekke rit.

De tweede b2b komt van Wheel & Deal boss N-Type en Croydon badman Lost. Geen onbekenden voor de reguliere Give it Dub bezoeker, en ook zeker geen onbekenden van elkaar. Jaren terug releaste Lost al op Sin City, een label dat N-Type samen met Hatcha runde. Wat recenter was daar Lost zijn debuut op Wheel & Deal; hét label van N-Type dat anno 2018 nog steeds springlevend is. Sinds hun samenwerking op Wheel and Deal lijken de twee elkaar weer gevonden te hebben, wat resulteerde in meerdere b2b-sets dit jaar. Ook Nijmegen mag eraan geloven, en dat vinden we helemaal niet erg.

Om het plaatje compleet te maken zullen de huidige drijvende krachten achter Give it Dub, BeeVee en Lucash, ook nog achter de draaitafels / CDJ’s kruipen. En Aki is er ook weer bij, ‘gewapend’ met een mic en een flinke dosis positiviteit.