Doornroosje
loader

Give it Dub 'Deep Medi Night'

Mala + Dubkasm + Gantz

Bukez Finezt + A/T/O/S + BeeVee + MC Atactic

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Persoonlijke favorieten heb je altijd. De Give it Dub crew heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat Deep Medi voor hen met stip op één staat als het gaat om kwaliteits dubstep en bass.

Door de jaren heen hebben ze zo’n beetje de hele Medi stal over de vloer gehad. Wat te denken van die eerste editie in Doonroosje met Kromestar, die allerlaatste (legendarische editie) aan de Groenewoudseweg met Mala en Quest, of de ontgroening aan het Stationsplein met Truth?

Anno 2017 doen zowel Give it Dub als Deep Medi nog steeds datgeen waar ze zo goed in zijn: frisse dubstep en bass muziek promoten. Een samenwerking tussen twee lijkt dan ook de perfecte match, en gelukkig zijn de warme gevoelens wederzijds.

Op 22 april maakt frontman Mala zijn terugkeer in Nijmegen, inclusief vier prominente Medi companen in de vorm van Dubkasm, Gantz, Bukez Finezt en A/T/O/S.

Bekijk de foto's