fbpx
GNOD

Sonic Crusher

GNOD

+ The Gluts

donderdag 29 augustus 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 29 augustus 2024
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

GNOD is al sinds hun oprichting wars van muzikale conventies, voortkomend uit een onophoudelijke behoefte om nieuwe sonische werelden te ontdekken. De huidige live-incarnatie van de band wordt gekenmerkt door verpletterende, rudimentere industriële noise. Een passend antwoord op de Britse bezuinigingen die het land momenteel treft.

Hun laatste albums ‘La Mort Du Sens’ uit 2021 en ‘Hexen Valley’ uit 2022 zijn voorzien van een rauwe emotionele rand die zowel euforisch als nihilistisch is. De Britse band biedt een toegangspoort tot een auditief zwart gat, een intense maalstroom van psychedelica en noise waar je met stevige leidende hand naartoe geleid wordt en ontsnappen welhaast onmogelijk is. Hun optreden tijdens Sonic Whip 2023 was weergaloos en liet de bomvolle zaal verbluft achter. Op 29 augustus komen ze dit kunstje herhalen. Bij zijn is meemaken; in GNOD we trust!

Het optreden van The Gluts als afsluiter van Sonic Whip 2023 was er eentje voor de boeken. De Italiaans band brengt snoeiharde psychedelische noise en fuzz, geheel in lijn van een band als A Place To Bury Strangers. The Gluts zijn rauw en intens. Perfect om het podium te delen met GNOD. Een nieuw album is onderweg en mede de reden voor de band om weer op pad te gaan!

genre

rock, psychedelische rock, noise rock, doornroosjepas

media

GNOD

donderdag 29 augustus 2024

placeholder