Doornroosje
loader

Stellar

Gohan + Milez + Dima + D.B.S.

AKSIE! Wanneer je naar deze editie van Stellar in Merleyn gaat kun je daar je tickets voor de Stellar in Doornroosje kopen voor maar €10,-. Dit is dan tevens je toegangsbewijs voor de avond in Merleyn en de de slimme rekenaar heeft zo dus al snel €5,50 korting te pakken!

Verandering van spijs doet eten. Naast de bekende 4×4 en genres als dubstep is er tegenwoordig een nieuwe spannende bak platen bij gekomen. Deze beslaat een hele zwik elektronische muziek die zich ook bedient van dikke bassen en vette breaks. Onder verschillende noemers als UK funky, (future-)garage, grime, glitch en juke, is de gezamelijke boodschap eenduidig: dikke-dans-muziek! Vaandeldragers van het huidige uur zijn onder andere Addison Groove, Pearson Sound, Ben UFO, Oneman, Hudson Mohawke, Rustie en Martyn. Maar het is ook mogelijk dat klassiekers van El-B of Zed Bias de revue zullen passeren. Tijd dus voor een avond vol frisse sounds. So get ready for Stellar!

Gohan houdt wel van een portie ‘net iets anders’. Dit bewees hij onder andere tijdens het 3-jarig bestaan van Give it Dub en op Festival de-Affaire dit jaar. Met zijn cross-over tussen house, techno en verschillende bass-music varianten weet hij precies de juist ‘Stellar’ snaar te raken. Dima is geen onbekende op Stellar. Deze Edenaar was er op de eerste editie ook al bij. Dit beviel beide partijen dusdanig goed dat een reprise niet uit kon blijven. Hij heeft een voorliefde voor hedendaagse bassgedreven muziek, maar vergeet de geschiedenis daarvan zeker niet. Milez draait al een tijdje mee in de bass-music scene en heeft een duidelijk voorliefde voor 2-step en garage. Dansen op zijn Brits is het devies bij deze man. DBS is één van de mannen achter Give it Dub en Stellar. Naast dubstep draait deze baas met gemak juke, uk-bass, breaks of een potje ‘real TRAP shit’.