Doornroosje
loader

Gold Star

Gold Star is Marlon Rabenreither, een jonge singer-songwriter met een stem die getekend is door Los Angeles. Rabenreither leerde zichzelf de kunsten van de americana aan en werd binnen no time opgemerkt door Ryan Bingham en Lucinda Williams.

Gold Star is een act die de glorie van Hollywood scherp af kan laten steken tegen de ruwe werkelijkheid van Los Angeles en dit weet te vangen in prachtige nummers. Zijn meeslepende stijl en karakteristieke stem werden al gauw vergeleken met Neil Young en Ryan Adams. Zijn tweede album ‘Big Blue’ uit 2017 werd door liefhebbers erg goed ontvangen en het leverde hem een voorprogrammaspot op bij Lucinda Williams.

‘Uppers and Downers’ is de naam van het aankomende album. Een album waarin Gold Star een diepere scope probeert te bereiken. Zo varieert het album van pub rock zoals we van Noel Gallagher kunnen verwachten tot aan een nummer dat net zo goed van de hand van Beck had kunnen komen. In Merleyn wordt Gold Star vergezeld door een complete band en zal het nieuwste album zeker ten gehore gebracht worden.