fbpx
Afbeelding voor Grandmaster Flash + TLM + Odin

Chocolade

Grandmaster Flash + TLM + Odin

maandag 15 juli 2019
locatie:
Doornroosje
datum:
maandag 15 juli 2019
start:
23:59 uur

Chocolade heeft vanavond levende legende, originator en pionier Grandmaster Flash uit de Bronx (New York) te gast in Doornroosje. Dit is de man die letterlijk als allereerste DJ ooit begon met het scratchen en loopen van funk en soul breaks en zo geboorte gaf aan ons main genre: Hip Hop. In 1982 scoorde hij samen met The Furious Five de Grammy winnende megahit: The Message en met meer dan 43 jaar (!) ervaring in het gene dat hij zelf heeft uitgevonden dus hoeven we over zijn skills niet eens te beginnen! Op Chocolade komt hij zijn bijzondere “Hip Hop (People Places Things) show geven en neemt daarvoor zijn eigen visuals mee.

Vanwege deze aangelegenheid hebben we er meteen een Nederlandse pionier er bij gehaald: DJ TLM! Met zijn 25 jaar ervaring staat hij bekend om zijn turntablism approach in clubsets en natuurlijk als DJ van Brainpower waarmee hij al zo’n 3500 shows heeft gedaan. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een internationale DJ sensei met zijn brand DJ TLM TV. Vroeger vaak te zien bij The Joint en nu weer eens bij Chocolade!

Natuurlijk word al dit mooist gekaderd door onze vaste residents (Odin, Noëall, IJSKOUWD en Don de Baron) en brengen we je only the finest in Hip Hop, R&B, Classics, Future Beats en Riddims! Zorg dat je hier getuigen van bent. You just have to get up for the get down!

genre

r&b, urban, dancehall, classics, hiphop

Grandmaster Flash + TLM + Odin

maandag 15 juli 2019

placeholder