Doornroosje
loader

Hilltop Howlers

Deze show is afgelast. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd. 

Hilltop Howlers bestaat uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in bands als Automatic Sam, Jovink, Bloody Honkies, Backcorner Boogie Band. De heren maken onvervalste rootsmuziek waarin stijlen als rock, folk, country en psychedelica elkaar ontmoeten.

De Hilltop Howlers zijn ontstaan in ‘The Boogie Barn’, een repetitie schuur, gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen. De ‘Boogie Barn’ staat op een diep verscholen plek in de Achterhoek. Op deze plek werden de nummers van de band geschreven, geoefend en opgenomen. En nu ligt er een gloednieuwe plaat ‘Gloria’ die de ziel van die ‘Boogie Barn’ in zich draagt. Southern rock & soul uit het oosten van het land, niet heel ver van Nijmegen. Belangrijkste inspiratiebronnen en referenties kun je zoeken in de hoek van The Black Crowes, Rolling Stones en Lynyrd Skynyrd.

Hilltop Howlers bestaan uit Daan Boers (drums), Geo Wassink (toetsen), Richard Hunting (bas), Pieter Holkenborg (gitaar), Lawrence Mul (zang), Hendrik Jan Lovink (gitaar)

Ben je student? Dan kun je met korting naar deze show!