Doornroosje
loader

Homeboy Sandman

Grote kans dat je nieuwe favoriete rapper de naam draagt van Angel Del Villar II oftewel Homeboy Sandman. Homeboy Sandman is afkomstig uit Queens, New York City en begon zijn muzikale carrière nadat hij stopte met zijn studie rechten.

Hij besloot alles te zetten op zijn muzikale carriere. Hij trad op tijdens toonaangevende hiphopfestivals als Brooklyn Hip Hop Festival NY en Rock the Bells in Long Island, waar hij iedereen overtuigde met zijn skills & rhymes. De afgelopen jaren bouwde hij een gedegen reputatie op in zijn thuisland en ontwikkelde zich als een rapper met een eigen stijl, scherpte en humor, die hij in zelfs zijn meest serieuze boodschappen weet te verwerken.

Sinds 2011 staat hij onder contract bij Stones Throw (o.a. MF Doom, Madlib, Peanut Butter Wolf, Mayer Hawthorne). Zijn album ‘First of a Living Breed’ (2012) werd geprezen door de BBC en Rolling Stone Magazine noemde hem een ‘artist to watch’ met een ‘skill for wordplay that keeps you hooked’. Dit jaar bracht hij zijn nieuwe album ‘Hallways’ uit en daarmee maakt hij zeker een sprong naar een groter publiek.

Voor deze show geldt SKIR korting: attend op facebook en krijg gratis entree.

lees meer