Doornroosje
loader

Hungry Music on tour

Worakls + N’to

Joachim Pastor + Stereoclip

Op vrijdag 30 november komt het Franse label Hungry Music naar Doornroosje. Hungry Music presenteert een speciale label night met niemand minder dan: Worakls, N’to, Joachim Pastor en Stereoclip.

Hungry Music is ontstaan uit de toevallige ontmoeting van drie artiesten, elk met hun eigen sound maar gedeelde interesses. Na de spontane ontmoeting ontstond er een project waarbij de focus lag op de artistieke vrijheid binnen het maken van muziek en het doorbreken van de kaders rondom elektronische muziek. Het resultaat is hypnotiserend, elegant maar krachtig en werd al tentoongesteld op tal van festivals zoals ADE, Dour, Montreux Jazz Festival, Osheaga, Transmusicales, Solidays, Pleinvrees, Rock en Seine, Pukkelpop, enzovoorts. De kracht van Hungry Music is om het beste uit elk genre naar voren te brengen, om zo een echt hybride geluid voor te stellen

Worakls
Het Franse wonderkind Worakls komt uit een familie vol muzikanten. Op 3-jarige leeftijd begon hij al met zijn eerste pianolessen. Kort na zijn studie aan het conservatorium, ontdekte hij elektronische muziek. Hierin vond de jonge Fransman eindelijk alle mogelijkheden om zich volledig te uiten. Inspiratie zoekt hij binnen uiteenlopende genres van soundtracks tot klassieke muziek. Vier jaar geleden, in 2014, begon hij het label Hungry Music samen met zijn vrienden N’to en Joachim Pastor.

N’to
70s rock, 30s swing, hiphop, triphop, pop, jazz, soul en zelfs klassieke muziek zijn allemaal genres die N’to als inpiratie ziet voor zijn tracks. Doormiddel van elektronische muziek laat N’to zijn emoties volledig gaan. Hij creëert hiermee een herkenbaar en puur geluid dat hem nu al een grote speler maakt binnen de Franse techno scene. Door het gebruik van verrassende ritmes en nieuwe sounds gaat hij tegen menig verwachting in.

Joachim Pastor
In zijn 4e levensjaar ontdekte Joachim de wereld van muziek. Na zijn studie aan het conservatorium van Versailles speelde hij in talloze bandjes. Pas later maakte hij de overstap naar het produceren van zijn eigen muziek. Door zijn ervaring binnen de muziek groeide Joachim erg snel als producer. Binnen no-time werd hij dan ook erkend als waardig artiest binnen de scene. Na de oprichting van Hungry Music greep Joachim terug naar zijn verleden. Zijn nieuwste tracks staan vol met krachtige vocalen, vernieuwende beats en er is zelfs ruimte voor wat gitaarwerk.

Stereoclip
De in Brussel geboren Stereoclip staat bekend om zijn mysterieuze techno vol diepe vocalen. Zowel in de studio als live komen zijn tracks volledig tot zijn recht. Inmiddels heeft hij zijn stempel achtergelaten op prestigieuze plekken als Hungry Music, Armada Music en Délicieuse.