fbpx
Afbeelding voor Hurray for the Riff Raff + Nana Adjoa

Hurray for the Riff Raff + Nana Adjoa

vrijdag 27 oktober 2017
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 27 oktober 2017
start:
20:15 uur

Hurray for the Riff Raff wordt alom geroemd om haar oprechte en eigentijdse muziek, geworteld in muzikale tradities van het Amerikaanse zuiden. Stijlen als folk, blues, bluegrass en americana komen bij elkaar in de muziek van de 29-jarige Alynda Segarra.

Dit jaar bracht de americana- en rootsband het album ‘The Navigator’ uit wat een definitieve doorbraak in de Verenigde Staten forceerde. Het album kon ook in Europa rekenen op geweldige recensies. Op dit album stelt ze de hedendaagse problemen in de Verenigde Staten aan de kaak en beschrijft ze hoe er tegen latino’s en hispanics wordt aangekeken. Haar verhalende kracht in combinatie met haar muziek en rijke instrumentatie maakt Hurray for the Riff Raff een van de spannendste acts van dit moment.

De Puerto Ricaanse afkomst van Segarra speelt een belangrijke rol in haar muziek. Segarra groeide op in the Doo-Woop en Motown cultuur van The Bronx, New York en verkende al op jonge leeftijd grote delen van de Verenigde Staten door te reizen. Op haar 17e jaar vestigt ze zich in New Orleans om hier haar muzikale carrière van inhoud te voorzien.

genre

pop, folk, roots, bluegrass, americana, nomadic soul

Hurray for the Riff Raff + Nana Adjoa

vrijdag 27 oktober 2017

placeholder