fbpx
Immerge

Immerge

vrijdag 25 november 2022
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 25 november 2022
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur

Immerge is back with a new one!

LINE-UP:

Submarine | 1985 Music | (DE)
TMSV | DEEP MEDi, Basskruit | (NL)
Amang Djaso | (NL)
Rain Petit | (NL)
Obfuscate | (NL)
L-Groove | (NL)

Hosted by: MC Heavix

Online uitverkocht, beperkt aantal tickets aan de deur.

SUBMARINE

Na een eerste geslaagde editie zijn we terug, dit keer met een headliner uit Berlijn. Submarine is een absolute must-see wanneer je meer wil dan een doorsnee drum and bass set. Hij heeft op meerdere plekken bewezen een gevarieerde en veelbelovende artiest te zijn. Een goed voorbeeld hiervan is zijn show bij Keep Hush met 1985 Music, het label van Alix Perez waar hij al een aantal jaar bij actief is.
Deze set sluit naadloos aan bij het concept van Immerge; ondergedompeld worden in verschillende genres binnen de underground bass music.

TMSV

Voor de deep dubstep liefhebbers hebben we een leuke verrassing! TMSV verruilt Utrecht voor Nijmegen op 25 november, waar hij onder andere zijn nieuwste releases ten gehore brengt. Kort geleden heeft TMSV een EP gedropt genaamd ‘Solaire’ op zijn eigen label Perfect Records. Deze EP is door Deep Tempo bestempeld als ‘oldschool classic vibes’, net zoals eerdere releases als The Glow op DEEP MEDi of de banger Funeral Bill.

AMANG DJASO

De Rotterdamse Amang Djaso is al sinds het begin betrokken bij de Grime en UK underground scene in Nederland. Jarenlang vooral als DJ en mede-organisator van eigen feestjes. Ook radio was altijd een geliefde tool om de sound te verspreiden met shows, sets en guestmixes op stations als Operator (NL), Flex FM, Reprezent en Subtle Radio (UK). Afgelopen tijd is hij zich meer op productie gaan richten en heeft hij regelmatig eigen tracks uitgebracht op Bandcamp. Get ready voor een diverse 140 set met Grime (& Dubstep).

RAIN PETIT

Rain Petit is een 90’s addicted ‘music junkie’ en steekt de dansvloer regelmatig in de fik met zijn eigen kijk op dub(step), reggae en hip hop. Als resident van Reggae bar Amsterdam en sets voor onder andere Church of Dub, True Soldiers Productions en Open Source radio verschuilt Rain Petit zich niet achter een genre en wil deze man altijd leveren!

OBFUSCATE B2B L-GROOVE

Deze mannen hebben eigenlijk geen introductie nodig, zeker niet voor diegenen die bij de 1e editie van Immerge aanwezig waren. We hebben ze gevraagd om een energieke b2b set neer te zetten. Verwacht harder materiaal; uptempo, 140 en veel variatie!

MC HEAVIX

Last but not least: MC Heavix! Hij heeft zich al vele malen bewezen, onder andere op Ignition, 50HURTZ én de vorige Immerge. Wij waren zeer onder de indruk van zijn skills en presence en zijn blij dat hij weer van de partij is!

genre

drum & bass, dubstep, grime

media

Immerge

vrijdag 25 november 2022

placeholder