fbpx
Afbeelding voor Immerge

Immerge

Hebbe + Leniz + Eclypse e.a.

vrijdag 6 mei 2022
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 6 mei 2022
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
einde:
05:00 uur
Het is deze avond niet toegestaan tassen groter dan 21 cm bij 30 cm mee naar binnen te nemen

Drie keer is scheepsrecht! Nadat Immerge in 2020 én 2021 niet door kon gaan vanwege de covid-maatregelen, staat op 6 mei 2022 EIN-DE-LIJK de eerste editie op de planning. Immerge wordt georganiseerd door drie Nijmeegse muziekliefhebbers, die in 2019 van Outlook Festival terugkwamen bol van inspiratie en ideeën en dit hebben omgezet in een event vol (UK) bass music. Er zal je een breed scala aan bass-heavy muziek worden voorgeschoteld; verwacht een avond gevuld met dub(step), grime, drum & bass, en nog veel meer!

Hebbe
Deze Nederlandse producer, DJ én labelbaas heeft zich de laatste jaren opgewerkt van nieuwkomer naar gevestigde naam in de internationale 140-scene, met releases op o.a. SYSTEM Music, White Peach en Artikal Music UK. Vergeet naast je zwemspullen en goede humeur dus ook je bass-face niet, want die ga je zeker nodig hebben.

Leniz
De getalenteerde Nederlandse producer is ondanks zijn leeftijd al een zeer gerespecteerde naam in de drum&bass scene. Releases op Fokuz Recordings, Liquicity, Differential Recordings en Galacy Records laten zien dat er geen rem op hem staat en we kunnen niet wachten totdat we hem zijn ding kunnen laten doen!

Eclypse
De volgende DJ komt helemaal uit het verre Haarlem. Eclypse heeft releases op High Tea en Southpoint Music op zijn naam staan en heeft acte de présence op o.a. Sonic Boom gegeven. Grime Time!

En dat is niet het enige, want Nijmegen heeft zoveel lokaal talent dat een podium verdient! Daarom aan L-Groove de eer om de avond af te trappen met een dub/roots set, het startpunt van de muziek waar wij zoveel van houden. Met Obfuscate zullen we ondergronds gaan met een deep dubstep set; verwacht om je oren geslagen te worden met releases waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Als afsluiter heeft KEMon een jungle set voor jullie in petto en de avond zal gehost worden door de Alkmaarse MC Heavix.

genre

drum & bass, dubstep, grime

Immerge

vrijdag 6 mei 2022

placeholder