Doornroosje
loader

Roos van Nijmegen voorronde 3

In Orbit + Merchants of Moments + These People

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In Orbit is een indie/folkband bestaande uit vier Nijmeegse studenten. Met een breed instrumentarium brengen ze akoestische luistermuziek over alledaagse gedachtegangen ten gehore. Muzikaal fluctueren de nummers tussen rustig kabbelende melodieën en percussieve hoogtepunten. In juni 2013 kwam de debuut EP “It’s Not That Cold If You Dress Well” uit.

Merchants of Moments is een pop/rock band ontstaan uit de Talentenwerkplaats van de Lindenberg. Nu ongeveer een jaar samen en in deze tijd al een aardig repertoire en podiumervaring opgebouwd. Merchants of Moments zou je kunnen beschrijven als een combi van Mutemath en Stereophonics. Pop/rock met een lekker rauw randje.

Achter de naam These People gaat het songwriter duo Anna Witvliet en Dirk Mesman schuil. Door middel van kleine maar krachtige liedjes vertellen zij met een gitaar en altviool hun verhalen. Een verhaal dat alles kan omvatten, zolang het de moeite van het vertellen waard is. Abstract of concreet, vrolijk of depressief, herkenbaar of onnavolgbaar.

De Roos van Nijmegen is al 28 jaar dé bandcompetitie van Nijmegen. Deelnemers waren o.a. Piepschuim, De Staat, The Kevin Costners en Dicipline & Rather Real.