Doornroosje
loader

Indian Askin + Queen’s Pleasure

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Met hun indie rock geïnspireerd op 90’s grunge, 70’s psychedelica en 60’s rock, weet Indian Askin veel harten te veroveren.

Frank van der Lende van 3FM riep de band in DWDD uit tot de ‘Sound of 2015’. In dat jaar werden veel shows gespeeld, onder andere als support van De Staat. In 2016 brak Indian Askin echt door, met een eigen clubtour die ook een tot de nok toe gevuld Merleyn aandeed. Een nieuw album is onderweg, dus hoogste tijd om Nijmegen weer eens aan te doen.

Queen’s Pleasure is een semi-psychedelische garagerockband met een Amsterdams gevoel voor brutaliteit. De muziek klinkt als een muur van geluid met een accent op poëzie. Als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur met de power van The Ramones en en de melancholie van The Smiths maakt Queen’s Pleasure zowel uitgesponnen psych-rocknummers als poppy bangers. Deze nummers worden live gebracht met energie voor tien, een oorverdovend volume en een moorddadig verlangen naar liefde. Dames en heren, de komedie is begonnen.

Bekijk de foto's (Queen’s Pleasure)
Bekijk de foto's (Indian Askin)