Afbeelding voor Ir Sais

Ir Sais

vrijdag 19 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 19 november 2021
zaal open:
19:30 uur
aanvang:
20:15 uur
Irgwin Placido Sluis, beter bekend onder zijn artiestennaam Ir Sais, is een producer en songwriter met roots in Bonaire en de Dominicaanse Republiek. Al van jongs af aan zat muziek hem in zijn bloed. Op 11-jarige leeftijd leerde hij zichzelf drummen op een drumstel dat hij zelf van oude blikjes had gemaakt. Als autodidact muzikant is hij nooit naar een muziekschool gegaan, maar wist toch in korte tijd meerdere instrumenten te beheersen.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Nadat hij in 2009 naar Nederland verhuisde en het nummer ‘Schatje zeg maar’ uitbracht, ging het razendsnel met zijn succes. Meerdere albums volgden, allemaal uitgebracht op zijn eigen label ‘Placido’. In 2018 ging zijn hitsong ‘Dream Girl’ viraal op TikTok. Het nummer werd uitgeroepen tot beste Latijns-Amerikaanse lied van de zomer van 2020. Sindsdien heeft hij samengewerkt met grote namen als Sean PaulAfro B en ChocQuibTown en weet hij het Papiamentu op internationaal niveau te laten weerklinken.

genre

hip hop, latin

media

Ir Sais

vrijdag 19 november 2021