Joe Buck

Joe Buck

dinsdag 30 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
dinsdag 30 november 2021
zaal open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. We zoeken momenteel naar een nieuwe datum. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

De show van Joe Buck op 30 November 2021 wordt verplaatst naar zondag 27 februari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Met muziek vol eerlijkheid en emotie schrijft en zingt Joe Buck liedjes die puur en dicht bij het hart zijn. De show rondom zijn debuutalbum kon vanwege corona helaas geen doorgang vinden in Merleyn. Gelukkig staat de herkansing gepland voor komende herfst!

In 2017 studeerde Joe Buck af aan de Rockacademie en gelijk daarna tekende Joe zijn eerste deal bij Ilse DeLange. Hij reisde meermaals af naar Nashville (USA) waar hij hard werkte aan zijn debuut en veel muziek schreef. Hij scoorde kort daarna zijn eerste hit met ‘The Way You Take Time’. Dit liedje was te horen in een reclamecampagne van een bekende supermarktketen, zat in de Nederlandse speelfilm ‘Singel 39’ en leverde de zanger ook nog een gouden plaat op. In 2020 bracht hij zijn debuutalbum ‘White Roses’ uit.

In het najaar van 2021 is Joe te zien als de jongste kandidaat bij Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzet om liedjes van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Verder blijft hij hard werken aan nieuwe muziek en heeft hij ondertussen een boel op de planken liggen voor de toekomst. Tijdens zijn aankomende tour speelt Joe samen met zijn band nummers van zijn debuutalbum, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

genre

pop, singer songwriter, roots, country

Joe Buck

dinsdag 30 november 2021